Főoldal >> Bemutatkozás
Bemutatkozás
vissza

CÉGÜNKRŐL:

A PLASTOBO Sportszergyártó Kft. 1992-ben alakult, magyar és német magánszemélyek részvételével, 2000 óta vállalatunk 100%-ban magyar tulajdonban van. A cég saját telephellyel és megfelelő gépparkkal rendelkezik Sárbogárd központjában. A különböző feladatköröket ellátó, megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkező, több éve kötelékünkben dolgozó állandó munkatársak erősítik és folyamatosan garantálják a Kft hatékony működését.

Társaságunk fő tevékenysége a szárazföldi-, vízi sporteszközök-, tornatermi sportberendezések- és különböző lakatosipari szerkezetek gyártása. Elsősorban minőségi, időjárásálló és hosszú élettartamú termékeket állítunk elő, üvegszál erősítésű műanyagokból, alumínium profilokból és acél anyagokból.
A gyártáson túl értékesítéssel is foglalkozunk. Termékeink jelentős részét külföldi partnereknek exportáljuk, amely tevékenységünk minőségi visszaigazolása is egyben. Folyamatosan bővülő hazai megbízóink közé elsősorban magánszemélyek, önkormányzatok, iskolafenntartók, egyesületek, sportpálya- és parképítők, játszóterek- és grundok építői tartoznak, igényeik kielégítését szintén magas színvonalon és nagy precizitással végezzük.

A PLASTOBO Sportszergyártó Kft. a mai mozgásszegény és rohanó világban a sportok népszerűsítése mellett tette le voksát, egy boldogabb, egészségesebb jövőhöz járulhat hozzá a jelen, és jövő nemzedékei számára. Emiatt választják kiváló minőségű sporteszközeinket a strandok, sportpályák mellet az olyan tömegeket megmozgató eseményekhez is mint például Streetball Majálisok, Mozdulj Balaton, Mozdulj Tisza-tó, Mozdulj Velencei-tó programsorozatok.

Tekintse át honlapunkat részletesen és keressen minket bizalommal!

 


                                                                                                                              Radics István
                                                                                                                                 ügyvezető