Főoldal  >> Térelválasztó függönyök >> Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny
Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny
Vissza
Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny Cikkszám: 00002

Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny gyártása és forgalmazása


Referenciahelyek >>


Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny rövid műszaki leírása:

A tornaterem vagy csarnok tetőszerkezetéhez, egy függönytartó gerinc van rögzítve. A porfestett fémszerkezethez csatlakoznak a mozgató görgők, amelyek az acél drótköteleket vezetik meg. A ponyván kialakított, fém szegecseken lefűzött drótkötelek felső végei egy kötéldobhoz vannak rögzítve az alsó részei egy ellensúlyban végződnek.
Egy 3 fázisú csigahajtóműves villanymotor, ami a kötéldobot hajtja, a fémszerkezet végén vagy az oldalfalon kialakított fémkereten helyezkedik el.
A PVC függöny anyag felső és alsó részei megerősítettek, a függöny alja az ellensúlyhoz csatlakozik.
A hajtómű elektromosan a kiépített vezérlőszekrénytől indítókulccsal irányítható, gombok megnyomásával emelhető és engedhető a tornatermi elválasztó. A motorhoz beépített végállás kapcsolók biztosítják a rendszer időbeni leállítását. A függöny felhúzott állapotában a ponyva alja a gerinctől kb. 90 cm-re helyezkedik el.
Az egyrétegű, motorikus mozgatású tornatermi térelválasztó a mozgatás irányát tekintve függőleges és oldalirányú is lehet. Általában a függőleges mozgatást választják a megrendelők, azonban, ha a terem kialakítása ezt nem teszi lehetővé – pl. a belmagasság alacsony -, úgy az oldalra történő mozgatású is kivitelezhető.

Előny:
- Kényelmes megoldás a kézi, tekerő karral működtethető tornatermi elválasztó függönnyel szemben;

Hátrány:
- A függönyszerkezet abban az esetben érhet csak faltól-falig, ha a tornaterem vagy csarnok leválasztott részeiben van szabad menekülési kijárat, ellenkező esetben a fal és a ponyva között menekülési utat kell biztosítani;
- Időszakos felülvizsgálat kötelező;
- Az egyrétegű ponyvaanyagnak nincsen hanggátlása;

Kérje egyedi árajánlatunkat!

bruttó: 0 Ft
db
Kapcsolódó termékek
Kézi, tekerő karral mozgatható térelválasztó függöny Cikkszám: 00001    bruttó:
0 Ft
részletek