Főoldal  >> Térelválasztó függönyök >> Elektromos meghajtású, kétrétegű térelválasztó függöny
Elektromos meghajtású, kétrétegű térelválasztó függöny
Vissza
Elektromos meghajtású, kétrétegű térelválasztó függöny Cikkszám: 00003

Elektromos meghajtású, kétrétegű térelválasztó függöny gyártása és forgalmazása


Referenciahelyek >>


Elektromos meghajtású, kétrétegű térelválasztó függöny rövid műszaki leírása:

A tornaterem vagy csarnok tetőszerkezetéhez, egy robosztus kialakítású függönytartó gerinc van rögzítve. A porfestett fémszerkezethez csatlakoznak a mozgató görgők, amelyek az acél drótköteleket vezetik meg. A ponyvarészek között lefűzött drótkötelek felső végei egy kötéldobhoz vannak rögzítve az alsó részei egy ellensúlyban végződnek.
Egy nagy teljesítményű, 3 fázisú csigahajtóműves villanymotor, ami a kötéldobot hajtja, a fémszerkezet végén vagy az oldalfalon kialakított fémkereten helyezkedik el.
A PVC függöny anyagok felső és alsó részei megerősítettek, a két ponyva belülről fülekkel vannak összedolgozva, a függönyök alja az ellensúlyhoz csatlakoznak.
A hajtómű elektromosan a kiépített vezérlőszekrénytől indítókulccsal irányítható, gombok megnyomásával emelhető és engedhető a tornatermi elválasztó. A motorhoz beépített végállás kapcsolók biztosítják a rendszer időbeni leállítását. A függöny felhúzott állapotában a ponyva alja a gerinctől kb. 90 cm-re helyezkedik el.
A kétrétegű, motorikus mozgatású tornatermi térelválasztó a mozgatás irányát tekintve csak függőleges lehet.

Előny:
- A két ponyvaréteg és a közötte lévő légtér miatt jó a hanggátlási tulajdonsága;

 

Hátrány:
- A függönyszerkezet abban az esetben érhet csak faltól-falig, ha a tornaterem vagy csarnok leválasztott részeiben van szabad menekülési kijárat, ellenkező esetben a fal és a ponyva között menekülési utat kell biztosítani;
- Időszakos felülvizsgálat kötelező;

Kérje egyedi árajánlatunkat!

bruttó: 0 Ft
db