Főoldal  >> Térelválasztó függönyök >> Kézi, tekerő karral mozgatható térelválasztó függöny
Kézi, tekerő karral mozgatható térelválasztó függöny
Vissza
Kézi, tekerő karral mozgatható térelválasztó függöny Cikkszám: 00001

Kézi, tekerő karral mozgatható térelválasztó függöny gyártása és forgalmazása


Referenciahelyek >>

 

Kézi, tekerő karral mozgatható, egyrétegű térelválasztó függöny rövid leírása:

A tornaterem vagy csarnok tetőszerkezetéhez van rögzítve egy porfestett felületkezelésű függönytartó gerinc. A PVC függöny felső része megerősített, a függönyre egyenlő távolságban elhelyezett csapágyazott kocsik egy ”C” profilban gördülnek. 

A fémszerkezetbe több csapágyazott csiga is beépül, az oldalfalra egy csapágyazott tekerőkaros dob kerül felszerelésre, amelyben egy végtelenített acél drótkötél fut. A dobra felszerelt mozgatókar rendkívül könnyű mozgást tesz lehetővé, akár 20 méter hosszú függöny esetén is. A függöny mozgatása egy oldalról történik.

A tornatermi térelválasztó a mozgatását tekintve csak oldalirányú lehet. Általában a középről két oldalra történő mozgatást választják a megrendelők, azonban, ha a terem kialakítása ezt nem teszi lehetővé – pl. a terem egyik oldalán lelátó helyezkedik el -, úgy a terem egyik oldaláról a másik oldalára történő mozgatású is kivitelezhető. A függönyt széthúzott állapotában a fal mellé hevederrel ki kell rögzíteni, összehúzott állapotában a két fél függöny kb. 50cm-es átfedéssel zárul egymásra.

Előny:
- Kezelése egyszerű;
- Legolcsóbb megoldás egy tornaterem vagy csarnok leválasztására;
- Csapágyazásnak köszönhetően rendkívül könnyű mozgatást tesz lehetővé;
- Karbantartási igénye kevesebb a elektromos mozgatású térelválasztó függönnyel szemben;


Hátrány:
- Annak ellenére, hogy a ponyva közvetlenül a padló felett helyezkedik el, az erősen megrúgott labda átgurulhat a terem másik részére.
- Széthúzott állapotban a függöny alsó része a falhoz köthető, de az összetorlódott kocsik mérete miatt a függöny felső 1/3 része belóg a légtérbe;
- A ponyvaanyagnak nincsen hanggátlása;

Kérje egyedi árajánlatunkat!

bruttó: 0 Ft
db
Kapcsolódó termékek
Elektromos meghajtású, egyrétegű térelválasztó függöny Cikkszám: 00002     bruttó:
0 Ft
részletek