Főoldal  >> Labdasportok eszközei >> Tenisz >> Kiegészítő felszerelések >> Pályavonal garnitúra
Pályavonal garnitúra
Vissza
Pályavonal garnitúra Cikkszám: 7632-02

A német gyártmányú teniszpálya vonal tartós. Az egyes vonalak a pályafelmérésnek megfelelően egy darabból készülnek. Egy vonalgarnitúra egy páros pálya kialakításához szükséges összes vonalat és a fektetéshez szükséges tartozékokat és talajhorgonyokat tartalmazza.
A teniszpálya vonal rugalmas PVC anyagból készül, hideg időben is gyorsan és könnyedén lefektethető. A bemarások mérete és sűrűsége következtében jó vízáteresztő képességgel rendelkezik. Locsolás közben optimális mennyiségű víz kerül a vonal alá, a salak nedves marad, a vonal nem fordul ki. A vonalvégeket rozsdamentes vasalatok rögzítik, felhajlástól nem kell tartani. Teljes hosszban feszíthető.
Egyenletesen fekszik a salakban, így a kellemetlen labda-megpattanások nem fordulhatnak elő.
A speciális PVC anyagban a fagy sem tesz kárt, télre is a salakban maradhat, élettartama minimum 5 év! Tavasszal kevesebb munkával, újrafektetés nélkül, gyorsan készíthető el a pálya!
A teniszpálya vonalgarnitúra 4 cm széles, fehér színű.
A vonalgarnitúra salakos pályába való rögzítése egy lemezzel történik, melyet a vonal résen keresztül a megfelelő helyre bevert horgony csőbe kell beütüni.

bruttó: 114.300 Ft
db Kosárba